Новини палати

14 червня 2018 року у м. Львів відбувся безкоштовний семінар-практикум, організований Нотаріальною платою України, на тему «Зміни в державній реєстрації юридичних осіб: теорія і практика (з урахуванням положень Закону України «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю», які набирають чинності 17 червня)».

Знаннями та досвідом з учасниками семінару поділився Віталій Желінський, державний реєстратор, начальник відділу з питань державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців Шевченківської районної в м. Києві державної адміністрації.

Також на семінарі виступили Роман Мазур, перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Львівській області, та Андрій Крохмальний, начальник відділу з питань нотаріату ГТУЮ у Львівській області. З вітальним словом до колег звернувся і голова відділення НПУ в Львівській області Юрій Пилипенко.

Семінар-практикум НПУ у Львові відвідали близько 260 нотаріусів з різних областей – Львівської, Київської, Закарпатскої, Івано-Франківської.

Цій же темі буде присвячено семінар НПУ в  Сумах, а також найближчим часом відбудуться семінари в Тернополі та Одесі.

Зазначимо, що семінари для нотаріусів від НПУ – безкоштовні, за рахунок членських внесків. Учасникам видається сертифікат про підвищення професійного рівня.

 

Переглядів:
стрічка новин