Новини палати

Шановні нотаріуси та усі прихильники українського нотаріату!

До вашої уваги – черговий номер журналу «Нотаріат України» (№ 2 (29), липень 2018 року), який можна переглянути за посиланням.

Серед центральних публікацій нового номеру – підсумки З’їзду нотаріусів України, цікаві інтерв’ю, важливі події в житті нотаріальної спільноти, відповіді на практичні питання, корисні документи.

Традиційно «Нотаріат України» робить акцент на особистостях, тому запрошуємо дізнатися принципи та правила життя члена Ради НПУ Наталії Козаєвої (таким чином ми починаємо проект у класичному, але новому для нашого журналу форматі); відчути, як любить свою професію Перший віце-президент НПУ Ольга Оніщук; отримати заряд натхнення від голови відділення НПУ в Дніпропетровській області Олени Бунякіної.

Матеріали, які увійшли в цей номер журналу, ще раз доводять, що нотаріуси України безмежно закохані у свою професію, завжди прагнуть вдосконалювати інтелект, душу та тіло, тому залюбки беруть участь як у різноманітних навчальних семінарах, форумах та конференціях, так і в спортивних заходах, займаються творчістю. НПУ – це єдина команда! Кожен нотаріус має бути впевненим, що з будь-якими питаннями можна звертатися в Палату, яка завжди на захисті професійних прав.

Літній номер «Нотаріату України» вийшов яскравим, щирим, різноманітним, як саме літо. Гортаючи сторінки журналу ви обов’язково побачите обличчя сучасного українського нотаріату.

Переглядів:
стрічка новин