Новини відділень

Запорізькі нотаріуси взяли участь у семінарі «Колаборація, або як поєднати професійну правничу діяльність з навичками медіатора», організованому Запорізькою торгово-промисловою палатою та Національною асоціацією медіаторів України.

Під час семінару, який відбувся 16 травня 2018 року, були обговорені питання теорії медіації, використання навичок медіатора у професійній діяльності юриста, шляхи підвищення безпечності та ефективності праці юриста та інші. Учасники також виконували практичні вправи, щоб зміцнити свої знання та вміння.

Нотаріальна спільнота України виявляє зацікавленість щодо використання практичних навичок медіації у повсякденній роботі, бере активну участь у розвитку інституту медіації в Україні.

Нагадаємо, що 1 червня 2018 року в м. Одеса відбудеться  ІV щорічний форум «Медіація і право», партнером якого виступає Нотаріальна палата України. Зокрема, на заході будуть висвітлюватися теми перспектив розвитку нотаріату та медіації. З доповідями виступатимуть Перший віце-президент НПУ Ольга Оніщук та приватний нотаріус Юрій Орзіх.

 

 

Переглядів:
стрічка новин