Новини відділень

Представники відділення НПУ у Запорізькій області 14 травня 2018 року взяли участь в роботі круглого столу на тему «Соціальне партнерство в національно-патріотичному вихованні», що проходив в рамках IV Міжнародної науково-практичної конференції «Неперервна освіта нового сторіччя: досягнення та перспективи».

Під час заходу обговорювались напрямки і основні концепції патріотичного виховання дітей в навчальних закладах, шляхи встановлення партнерських відносин з громадськими організаціями області, діяльність яких спрямована на роботу з підростаючим поколінням. Професори та аспіранти Запорізького національного університету, інституту післядипломної освіти, викладачі інших навчальних закладів говорили про взаємодію громадського суспільства та держави з питань правової освіти, формування свідомості майбутнього громадянина України.

Представники різноманітних  громадських організацій запропонували свою допомогу навчальним закладам в організації заходів, які спрямовані на виховання учнів в патріотичних традиціях козацтва. В свою чергу, представниками відділення НПУ було запропоновано участь у правоосвітньому вихованні дітей шляхом проведення лекцій, тренінгів, правових турнірів.

Переглядів:
стрічка новин