Новини відділень

Відділення НПУ проводять позачергові загальні збори нотаріусів з метою підтримки цільової програми придбання приміщення Нотаріальної палати України, ухваленої Радою НПУ.

7 листопада загальні збори були організовані відділенням НПУ в Херсонській області. З вітальним словом до колег звернулась Перший віце-президент Нотаріальної палати України Ольга Оніщук. Нотаріуси проголосували за перерахування коштів на придбання приміщення НПУ.

Окрім цього, відбувся безкоштовний семінар-практикум «Узагальнення проблемних питань, які виникають при здійсненні  контролю у сфері державної реєстрації. Захист робочого місця нотаріуса/реєстратора». Знаннями та досвідом з нотаріусами поділилась  член Ради НПУ, голова комісії НПУ з питань запобігання та протидії кіберзлочинності Наталія Козаєва.

Також 7 листопада загальні збори провело відділення НПУ в Миколаївській області, – прийнято рішення про підтримку цільової програми придбання приміщення НПУ та перерахування коштів.

Відділення НПУ в Донецькій області провело загальні збори нотаріусів 8 листопада у м. Маріуполь. Нотаріуси проголосували за перерахування коштів на придбання приміщення НПУ. Крім того, нотаріальна спільнота  висловила свій категоричний спротив прийняттю законопроекта № 9140.

Також відбувся безкоштовний семінарі-практикум на тему «Актуальні та проблемні питання, що виникають під час державної реєстрації нерухомого майна та бізнесу», на якому доповідачем виступив Юрій Бадахов, член комісії НПУ з питань співробітництва з органами державної влади та місцевого самоврядування, приватний нотаріус Київського міського  нотаріального округу.

Переглядів:
стрічка новин