17 березня 70-річний ювілей відзначає Володимир Миколайович Черниш – перший президент Української нотаріальної палати, співавтор Закону України «Про нотаріат», Заслужений юрист України, президент ВГО «Академія нотаріату України», професор, кандидат юридичних наук, засновник першої в Україні кафедри нотаріату (у Київському інституті туризму, економіки та права), видатний громадський та науковий діяч, який зробив вагомий внесок у створення і становлення нотаріату України, активний розвиток професійного самоврядування нотаріусів.

Шановний Володимире Миколайовичу! Нотаріальна палата України щиро вітає Вас із Днем народження!

Власним прикладом Ви мотивували нотаріусів працювати за найвищими та етичними стандартами, розбудовували професійне самоврядування на принципах верховенства права, свободи і відповідальності, захисту громадян.

Ви навчили нотаріусів України виконувати обов’язки чесно і сумлінно, згідно з законом і совістю, поважати права і законні інтереси громадян, завжди берегти чистоту високого звання нотаріуса!

І досі Ви залишаєтеся авторитетним наставником нотаріальної спільноти, світочем юридичної науки, заслужено шанованим державним діячем.

З нагоди поважного ювілею висловлюємо Вам повагу та вдячність, бажаємо внутрішньої сили, оптимізму, міцного здоров’я, любові та уваги від близьких, подальшої успішної участі в розбудові нотаріату України!

Також сердечно вітаємо із 10-річним ювілеєм з дня створення Академії нотаріату України – організації, яка сприяє зміцненню інституту нотаріату, визначенню та науковому обґрунтуванню пріоритетних напрямів розвитку нотаріальної діяльності!

Переглядів:
стрічка новин