Новини відділень

Нотаріуси Київщини разом із співробітниками Головного територіального управління юстиції у Київській області на початку червня здійснили дружній візит до відділення Нотаріальної палати Польщі у місті Лодзь та Асоціації нотаріусів Польщі.

Захід відбувся за сприяння приватного нотаріуса Радослава Канецького (м. Лодзь) та приватного нотаріуса Києво- Святошинського районного нотаріального округу Київської області Тетяни Марчук, а також за підтримки Відділення НПУ в Київській області (голова – Каріна Дерун).

Під час зустрічей було обговорено ряд актуальних питань щодо реформування нотаріату в Україні та Польщі, соціального захисту нотаріусів та пенсійного забезпечення, впровадження електронного документообігу, заходів кібербезпеки, підвищення кваліфікації та етики нотаріуса, а також інших аспектів розвитку професії.

Сторони у дружній атмосфері обмінялися досвідом та напрацюваннями у сфері професійної діяльності. В ході результативного діалогу було виявлено багато спільних підходів та корисних практик для розвитку нотаріальної справи в обох країнах.

Нотаріуси Київщини гідно презентували український нотаріат на міжнародному рівні та повернулись додому з планами на подальшу співпрацю та втілення на практиці здобутого корисного досвіду.

 

Переглядів:
стрічка новин