Новини палати Новини відділень

Українські нотаріуси зустрілись та обмінялись досвідом з колегою із республіки Польща, екс-головою одного з відділень Нотаріальної палати Польщі – Радославом Канецьким. Захід був організований відділенням НПУ в Київській області та Головним територіальним управлінням юстиції у Київській області 23 березня 2018 року.

Польського колегу радо зустрічали голова відділення НПУ Каріна Дерун, приватні нотаріуси Києво-Святошинського районного нотаріального округу Тетяна  Марчук і Тетяна Єресько, заступник начальника відділу з питань нотаріату ГТУЮ Світлана Марищук.

Під час зустрічі було обговорено ряд цікавих питань, зокрема, роль Нотаріальної палати та Міністерства юстиції в діяльності українського та польського нотаріату, взаємодія та співпраця між цими органами, дотримання правил професійної етики в нотаріальній діяльності нотаріусів, питання професійної етики, порядок нарахування та сплати членських внесків, кваліфікаційні та етичні вимоги до нотаріусів, порядок проведення перевірок.

Наприкінці зустрічі Радослав Канецький запросив українських нотаріусів відвідати Польщу для подальшої співпраці та обміном досвіду у сфері нотаріату.

 

Переглядів:
стрічка новин