Новини палати

Триває реєстрація на серію майстер-класів «Енциклопедія нотаріату від А до Я», які організовуються Нотаріальною палатою України та відбудуться 20-23 листопада 2018 року в м. Києві за адресою: вул. Кіото, 21, Київський національний торговельно-економічний університет, корпус Д (2-й поверх, актова зала).

Мета майстер-класів – напрацювання єдиної нотаріальної практики, надання нотаріусам, які розпочинають свою нотаріальну діяльність, методичної та практичної допомоги,  а нотаріусам з досвідом – можливість поглибити свої знання. На прикладах конкретних кейсів планується розібрати практичні ситуації у форматі інтерактивного спілкування.

УМОВИ УЧАСТІ

Обов’язкова реєстрація за посиланнями:

Майстер-клас 20 листопада 2018

Майстер-клас 21 листопада 2018

Майстер-клас 22 листопада 2018

Майстер-клас 23 листопада 2018

До участі в майстер-класах допускаються нотаріуси, які не мають заборгованості по сплаті членських внесків станом на 01.11.2018.

Учасникам видається сертифікат про підвищення професійного рівня.

ПРОГРАМА

Клікай на зображення, щоб побачити його повністю

Увага! Реєстрація на майстер-клас передбачає обов’язкову участь в ньому.

Кількість місць для учасників обмежена, в зв’язку із цим просимо нотаріусів бути відповідальними та здійснювати реєстрацію лише у випадку впевненості у бажанні та можливості відвідати захід.

Звертаємо увагу, що відсутність на заході зареєстрованого нотаріуса приносить збитки нотаріальній спільноті, адже НПУ здійснює попередню оплату заходу (оренда залу тощо) за рахунок членських внесків.

У разі неможливості участі у заході зареєстрованого нотаріуса з поважних причин просимо за 5 днів повідомити НПУ для реєстрації на звільнене місце іншого учасника.

У разі відсутності зареєстрованого нотаріуса на заході НПУ без попереднього повідомлення у вищезазначений строк НПУ залишає за собою право здійснювати реєстрацію участі такого нотаріуса на усі майбутні заходи лише у резервний список.

За додатковою інформацією щодо заходу, будь ласка, звертайтесь до Апарату НПУ за тел.: +380 (44) 230-72-88, e-mail: office@npu.ua.  Контактна особа – Світлана Халаменда.

 

Переглядів:
стрічка новин