Новини відділень

В рамках реалізації проекту НПУ «Нотаріат обличчям до села» обласні відділення Нотаріальної палати України продовжують організовувати зустрічі з представниками місцевого самоврядування, нотаріуси проводять безкоштовні виїзні консультації для мешканців сільських населених пунктів.

Львівська область

Обговорення проекту НПУ «Нотаріат обличчям до села» та актуальних законодавчих ініціатив відбулося в актовому залі адмінбудинку Городоцької районної ради. Захід був організований відділенням НПУ в Львівській області та нотаріусами Городоцького району.

Зустріч відвідав голова відділення Юрій Пилипенко, нотаріуси та секретарі сільських, селищних рад Городоцького району.


Житомирська область

 

У Бистрицькій сільській раді Бердичівського району представниками відділення НПУ в Житомирській області проведений круглий стіл, в якому взяли участь голови та секретарі сільських і селищних рад Черняхівського району. Перед присутніми виступила приватний нотаріус Черняхівського районного нотаріального округу  Наталія Драч. У ході спілкування висвітлені питання, пов’язані з виконанням посадовими особами органів місцевого самоврядування повноважень, визначених ст.37 Закону України «Про нотаріат», доведено до відома присутніх новели законодавства, а також обговорено ризики деяких законодавчих новацій.

Приватним нотаріусом Бердичівського районного нотаріального округу Іриною Юрчук проведено виїзний прийом громадян.

Чернівецька область
Приватним нотаріусом Вижницького районного нотаріального округу Чернівецької області Наталією Штефюк проведено консультації у Вашківцях Вижницького району.

В свою чергу, консультації у селі Банилів Вижницького району провела приватний нотаріус Вижницького районного нотаріального округу Ганна Оградюк.

Безкоштовні виїзні консультації проводяться нотаріусами згідно запланованих графіків.

 

Переглядів:
стрічка новин