Новини палати

Шановні колеги!

Радий повідомити про чергову новацію, що впроваджується Нотаріальною палатою України.
Візитівкою організації у мережі Інтернет є її веб-сайт, який повинен максимально відповідати сучасним тенденціям, бути зручним для відвідувачів та користувачів. Саме тому ми підготували оновлений сайт Нотаріальної палати України http://npu.ua, який має новий домен.
Його адреса відображає повноту позиціонування НПУ як організаційної структури, що об’єднує нотаріусів усієї України.
На оновленому сайті у розділі «НОВИНИ» ви маєте можливість ознайомлюватися з актуальними новинами НПУ, українського та міжнародного нотаріату.
Окремий розділ «ПОДІЇ» відведено для анонсування різноманітних заходів, цікавих нотаріальній спільноті, при цьому усі події зручно візуалізовані в календарі.
Завітавши до розділу «ПАЛАТА», відвідувачі сайту можуть прочитати відомості про НПУ, місію, цінності та принципи діяльності Палати, основні документи, дізнатися інформацію про апарат НПУ, відділення та комісії, а також про основи міжнародного нотаріату.
Окрім цього, у розділі «КОНТАКТИ» зібрані контактні дані НПУ та усіх її відділень.
Переконаний, що корисним та цікавим стане розділ «БЛОГ» – новий майданчик для реалізації творчого потенціалу нотаріусів та донесення до широкої аудиторії експертних думок щодо різних аспектів нотаріальної діяльності.
«НОТАРІАЛЬНА ПЛАТФОРМА» залишається без змін – зареєстровані користувачі мають доступ до усіх можливостей Платформи. Наразі оновлений сайт НПУ працює у тестовому режимі, незабаром планується запуск його повноцінної роботи.

Сподіваємось, що сайт сприятиме вдосконаленню комунікаційної діяльності та стане надійним провідником у світі українського нотаріату як для членів НПУ, так і для громадян.

З повагою,

Володимир Марченко,
президент Нотаріальної палати України

Переглядів:
стрічка новин