Новини палати

Перший віце-президент Нотаріальної палати України, заступник голови Вищої кваліфікаційної комісії нотаріату Ольга Оніщук розповіла вінницькому виданню VIN TOP про особливості професії нотаріуса, важливу роль нотаріального самоврядування, діяльність НПУ, свій професійний шлях та особисті правила успіху.

«Завжди була переконана, що основна місія юриста – допомагати людям, а точніше – шукати компроміс, налагоджувати стосунки, встановлювати мир!», – вважає Ольга Оніщук, а тому обрана професія нотаріуса близька їй по духу.

«Нотаріуса можна вважати «основним» юристом для кожного, адже протягом життя людина часто взагалі не стикається з адвокатами, суддями, правоохоронцями, але кожен з нас хоч раз протягом свого життя потребує кваліфікованих нотаріальних послуг, – зазначає Перший віце-президент НПУ. – Нотаріус супроводжує людину на різних етапах життя, тому нотаріат міцно пов’язаний з українським суспільством загалом і з кожним громадянином. Робота нотаріату будується на принципах законності, незалежності, об’єктивності і неупередженості. Нотаріат – це відповідальність, точність, безпека і надійність у всьому».

Читайте інтерв’ю з Ольгою Оніщук за посиланням >>>

Переглядів:
стрічка новин