Новини палати

Голова комісії НПУ з питань співробітництва з органами державної влади Олена Кирилюк 16 березня 2018 року взяла участь в засіданні круглого столу, проведеного за ініціативою Програми USAID «Нове правосуддя», на якому обговорювалися питання професійної відповідальності представників правничих професій.

Під час заходу обговорено актуальні аспекти професійної відповідальності та шляхи вирішення проблемних питань. Зокрема, Олена Кирилюк у своїй доповіді висвітлила проблематику відповідальності нотаріусів та наголосила на активній позиції НПУ у питаннях професійної етики. Пані Кирилюк розповіла колегам-правникам про роботу комісії НПУ з питань професійної етики, яка розглядає звернення щодо діяльності нотаріусів.

Також доповідачами на круглому столі виступили представники від інших правничих професій: члени Вищої ради правосуддя Андрій Бойко та Анатолій Мірошниченко, в.о. заступника голови Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Валентина Устименко, член ВККС Сергій Прилипко, голова Вищої Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Олександр Дроздов, член Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів Станіслав Погребняк.

Олена Кирилюк після результативного спілкування з представниками суддівського, адвокатського та прокурорського корпусів досягла домовленостей про співпрацю Нотаріальної палати України з органами дисциплінарної відповідальності даних професій з метою налагодження взаємоетичних відносин під час професійної діяльності.

 

Переглядів:
стрічка новин