Новини палати

Нотаріальна палата України виступає партнером ІV щорічного форуму «Медіація і право», який відбудеться 1 червня 2018 року у м. Одесі.

Форум присвячений обговоренню питань у сфері альтернативного вирішення спорів за допомогою медіації, доповідачами виступлять іноземні та українські експерти. Зокрема, в контексті нотаріату на заході будуть висвітлюватися такі теми:

  • Нові можливості для нотаріусів: використання альтернативних методів вирішення спорів.
  • Чому нотаріуси можуть бути провайдерами медіації? Медіація як інструмент розширення компетенції нотаріуса.
  • Нотаріат та медіація – перспективи розвитку в Україні.
  • Медіація у спорах між спадкоємцями про розподіл спадкового майна.

З доповіддю на тему «Медіація як інструмент розширення компетенції нотаріуса» виступить Ольга Оніщук, Перший віце-президент Нотаріальної палати України, заступник Голови Вищої кваліфікаційної комісії нотаріату при Міністерстві юстиції України, приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу.

Тему «Нотаріат та медіація – перспективи розвитку в Україні» на форумі висвітлить Юрій Орзіх – к.ю.н., доцент кафедри цивільного права Одеської юридичної академії, приватний нотаріус Лиманського районного нотаріального округу Одеської області, член Комісії з міжнародного співробітництва НПУ, член Комісії з деонтології нотаріату МСЛН.

Зареєструватися на форум можна, заповнивши заявку на сайті Української академії медіації. Телефони для довідок: 063-119-54-90, 098-693-86-56.

 

Переглядів:
стрічка новин