Новини палати

У перший день весни до Нотаріальної палати України із навчальним візитом завітали студенти юридичного факультету  Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, а також викладачі кафедри публічного права Ігор Ковбас та Лідія Нестеренко.

Візит відбувся з метою поглибленого вивчення дисциплін «Нотаріальний захист земельних прав», «Оподаткування в нотаріальній діяльності», «Нотаріальний процес у спадковому праві: практикум», «Правила вчинення нотаріальних дій», «Міжнародні стандарти нотаріату», «Нотаріальний процес», «Юридична відповідальність нотаріуса».

Президент НПУ Володимир Марченко, члени Ради НПУ Наталія Козаєва та Дмитро Кирилюк розповіли гостям про діяльність НПУ та особливості нотаріальної практики, відповіли на питання студентів, що вивчають нотаріальні дисципліни та прагнуть більше дізнатися про практичну роботу нотаріусів.

Окрім того, підписано Меморандум про співробітництво між Нотаріальною палатою України та юридичним факультетом Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича, з метою співробітництва та обміну інформацією і досвідом, задля розвитку юридичної науки та практики.

 

Переглядів:
стрічка новин