Новини палати

Нотаріальна палата України запроваджує проект «Інформаційний вісник» – email-розсилку для нотаріусів з метою інформування спільноти про найважливіші події самоврядування та нотаріальної діяльності, корисні заходи для підвищення професійного рівня.

Таким чином НПУ продовжує оновлювати комунікаційні інструменти для покращення діалогу з нотаріусами, підвищення якості інформування нотаріальної спільноти, сприянню захисту професійних прав нотаріусів.

Задля забезпечення безпеки робочого місця нотаріуса повідомляємо, що листи під назвою «Інформаційний вісник» (із зазначенням відповідної дати розсилки) надходитимуть від адресанта «Нотаріальна палата України» (office@npu.ua) на електронні адреси нотаріусів, надані головами відділень НПУ.

Періодичність розсилки «Інформаційного вісника» – два-чотири рази на місяць.

Шановні нотаріуси! Перша розсилка відбудеться 5 вересня! Якщо на ваш email не надійде цей лист, але ви бажаєте отримувати «Інформаційний вісник» від НПУ,  – надішліть, будь ласка, на адресу office@npu.ua такі дані: ПІБ, номер свідоцтва, поштова та електронна адреса.

Також слідкуйте за новинами нотаріату в соціальних мережах: Facebook (в тому числі спілкуйтеся в офіційній групі НПУ ), Telegram , YouTube, Twitter та завітайте на сайт НПУ  !

Будьте завжди в центрі подій нотаріату!

Переглядів:
стрічка новин