Новини палати

В м. Житомир 12 червня 2018 року відбувся безкоштовний міжобласний семінар-практикум  для нотаріусів, організований Нотаріальною палатою України.

З вітальними словами до учасників семінару звернулися голова відділення НПУ в Житомирській області Євгенія Заріцька та начальник ГТУЮ у Житомирській області Олександр Грабар.

Про перспективи розвитку нотаріату та діяльність Нотаріальної палати України щодо захисту професійних прав та інтересів нотаріусів розповів президент НПУ Володимир Марченко.

Член Ради НПУ, голова комісії НПУ з питань зовнішнього представництва, приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Дмитро Кирилюк висвітлив найактуальніші проблеми нотаріальної практики та проаналізував типові помилки, яких припускаються нотаріуси в процесі вчинення нотаріальних дій. Також доповідач презентував короткий огляд перспективних нововведень в нотаріаті.

Семінари для нотаріусів від НПУ – безкоштовні, за рахунок членських внесків, також видається сертифікат про підвищення професійного рівня. Найближчі заплановані семінари НПУ – в ХмельницькомуСумахОдесіКиєвіЛьвові та Тернополі.

Переглядів:
стрічка новин