Новини палати

30 липня 2018 року у м. Рівне відбувся безкоштовний семінар-практикум для нотаріусів, організований Нотаріальною палатою України.

Про окремі проблемні питання, що виникають при здійсненні  контролю у сфері державної реєстрації, розповіла Наталія Козаєва, член Ради НПУ, голова комісії НПУ з питань запобігання та протидії кіберзлочинності, приватний нотаріус Київського міського  нотаріального округу.

Також учасників семінару зацікавили особливості організації захисту робочого місця нотаріуса-реєстратора, зокрема, з метою недопущення «злому» ключів доступу до реєстрів.

Проблемним питанням нотаріальної практики та шляхам їх вирішення була присвячена доповідь Інни Бернацької, член Ради НПУ, голова комісії НПУ з аналітично-методичного забезпечення нотаріальної діяльності, голова відділення НПУ в Рівненській області, приватний нотаріус Острозького районного нотаріального округу.

Окрім того, на семінарі виступив Микола Станіщук, начальник ГТУЮ в Рівненській області.

Зазначимо, що семінари для нотаріусів від НПУ – безкоштовні, за рахунок членських внесків. Учасникам видається сертифікат про підвищення професійного рівня.

Переглядів:
стрічка новин