Новини відділень

У місті Києві 28 вересня 2018 року пройшов семінар для нотаріусів, організований відділенням НПУ в Київській області, на тему «Зміни у профільному законодавстві 2017/2018 років. Практичні акценти. ІІ. Проблемні питання державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень в аспекті останніх змін до законодавства. Практичні шляхи їх вирішення».

Доповідачами на семінарі стали Світлана Єлістратова, приватний нотаріус Броварського районного нотаріального округу Київської області, та Анатолій Лещенко, заступник директора департаменту приватного права, начальник управління нормативно-правового забезпечення державної реєстрації.

З вітальним словом до нотаріальної спільноти Київщини звернувся президент Нотаріальної палати України Володимир Марченко, а також голова Відділення НПУ в Київській області Каріна Дерун.

Серед запрошених учасників семінару були присутні працівники з Міністерства юстиції України: Наталія Долинна, начальник відділу контролю у сфері нотаріату Управління з питань нотаріату Департаменту державної реєстрації та нотаріату, та Інна Бурдальова, головний спеціаліст відділу контролю у сфері нотаріату Управління з питань нотаріату. Вони проговорили з нотаріусами Київської області актуальні питання, які виникають під час перевірок Міністерства юстиції України.

Заступник начальника відділу з питань нотаріату Головного територіального управління юстиції у Київській області Світлана Марищук висвітлила основні питання, які виникаються в роботі ГТУЮ та є дуже важливими для роботи нотаріусів Київщини.

Семінар відвідала більша частина членів відділення НПУ в Київській області – понад 250 нотаріусів. Відділення продовжує активну роботу та вже планує нові заходи та семінари для нотаріусів.

Переглядів:
стрічка новин