Новини палати

У Івано-Франківську 24 травня 2018 року відбувся безкоштовний семінар-практикум для нотаріусів, організований Нотаріальною палатою України.

Доповідачами виступили Наталія Козаєва, приватний нотаріус Київського міського  нотаріального округу, голова комісії НПУ з питань запобігання та протидії кіберзлочинності, член Ради НПУ, та Дмитро Кирилюк, приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу, голова комісії НПУ з питань зовнішнього представництва, член Ради НПУ, кандидат юридичних наук.

На семінарі розглядалися проблемні питання, які виникають при здійсненні  контролю у сфері державної реєстрації. Учасники заходу особливо зацікавилися типологією помилок нотаріуса/реєстратора при здійсненні державної реєстрації речових прав.

Також учасники семінару обговорили актуальні проблеми нотаріальної практики. Доповідачі провели аналіз типових помилок, яких припускаються нотаріуси в процесі вчинення нотаріальних дій, та розповіли про перспективні нововведення в нотаріаті.

Нагадаємо, що семінари для нотаріусів від НПУ – безкоштовні, за рахунок членських внесків, також видається сертифікат про підвищення професійного рівня.

Наразі на червень заплановані семінари НПУ в Запоріжжі http://npu.ua/events/seminar-dlya-notariusiv-u-m-zaporizhzhya/ , Харкові http://npu.ua/events/mizhoblasnij-seminar-praktikum-m-xarkiv/ , Житомирі http://npu.ua/events/seminar-dlya-notariusiv-u-m-zhitomir/ ,  Хмельницькому http://npu.ua/events/seminar-dlya-notariusiv-u-m-xmelnickij/ , Сумах http://npu.ua/events/mizhoblasnij-seminar-praktikum-v-m-sumi/ , Одесі http://npu.ua/events/seminar-dlya-notariusiv-u-m-odesa/ та Києві http://npu.ua/events/seminar-dlya-notariusiv-u-m-ki%D1%97v/ .

Переглядів:
стрічка новин