Новини палати

Новий Закон України «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю» та його застосування в нотаріальній практиці обговорили на безкоштовному міжобласному семінарі-практикумі, який був організований Нотаріальною палатою України 20 червня в м. Суми.

Знаннями на досвідом з учасниками семінару поділилася Наталія Саутенко, член Вищої кваліфікаційної комісії нотаріату при Міністерстві юстиції України, член комісії НПУ з аналітично-методичного забезпечення нотаріальної діяльності, голова Консультативно-методичної ради з питань нотаріату при Головному територіальному управлінні юстиції у Харківській області, приватний нотаріус Харківського міського нотаріального округу.

Окрім того, актуальні питання нотаріальної практики у своїх виступах висвітлили голова відділення НПУ в Сумські області Лариса Ворошина , завідувач Сумського обласного державного нотаріального архіву Ольга Грек та в.о. начальника відділу з питань нотаріату Головного   територіального управління юстиції у Сумській області Світлана Лихобаба.

Вітаючи учасників семінару, перший заступник начальника Головного територіального управління юстиції у Сумській області Ірина Данильченко зазначила: «Мін’юст сьогодні робить усе, щоб нотаріальні контори у найближчій перспективі стали міні-офісами міністерства, де громадяни зможуть отримувати кваліфіковані послуги, у тому числі й доступи до реєстрів. Для виконання цих завдань потрібні професіонали, рівень яких залежить від бажання самовдосконалюватися і зростати».

Зазначимо, що усі семінари для нотаріусів від НПУ – безкоштовні, за рахунок членських внесків. Учасникам видається сертифікат про підвищення професійного рівня. Із розкладом семінарів можна ознайомитися в розділі «Події» на сайті НПУ. 

Переглядів:
стрічка новин