Новини палати

У м. Полтава 23 червня 2018 року відбувся організований Нотаріальною палатою України безкоштовний семінар-практикум. У заході взяли учать більше сотні нотаріусів із Полтавської, Сумської, Дніпропетровської областей. З вітальним словом до колег звернулась голова відділення НПУ в Полтавській області Людмила Гура.

Про нову редакцію Порядку державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень розповів Анатолій Лещенко, заступник директора Департамента приватного права – начальник Управління нормативно-правового забезпечення державної реєстрації Міністерства юстиції України.

Зміни в процедурі державної реєстрації юридичних осіб та фізосіб-підприємців, а також пов’язані з цим актуальні проблеми, висвітлив Віталій Желінський, державний реєстратор, начальник відділу з питань державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців Шевченківської районної в м. Києві державної адміністрації.

Нотаріуси озвучували практичні питання, отримували поради від доповідачів. Підвищення професійного рівня відбулося в інтелектуальній та дружній атмосфері.

Зазначимо, що усі семінари для нотаріусів від НПУ – безкоштовні, за рахунок членських внесків. Учасникам видається сертифікат про підвищення професійного рівня. Із розкладом семінарів можна ознайомлюватися в розділі «Події» на сайті НПУ.

Шановні нотаріуси! Результатом співпраці НПУ та Мінюсту у сфері вирішення проблемних питань здійснення державної реєстрації став лист Міністерства юстиції, який було презентовано під час  круглого столу. Також до вашої уваги – відеозапис круглого столу з детальним обговоренням відповідних питань.

 

 

Переглядів:
стрічка новин