Як повідомлялося раніше, між Нотаріальною палатою та Міністерством юстиції України було укладено Меморандум про співробітництво. Підписання документу відбулося 8 лютого 2018 року в Міністерстві юстиції за участі президента НПУ Володимира Марченка та заступника Міністра юстиції з питань державної реєстрації Олени Сукманової , в присутності членів Ради НПУ.

Ця подія засвідчила початок спільної діяльності та консолідації зусиль органу державної влади з питань правової політики та професійного самоврядування у сфері нотаріату, спрямованих на реформування нотаріату та вдосконалення процедур державної реєстрації прав на нерухоме майно, адаптації та інтеграції нотаріату України до європейських та загальносвітових реалій сучасного правового світу, в тому числі впровадження і «електронного нотаріату».

Документом визначено ряд інших важливих питань, які потребують вирішення, а головне – координації діяльності та тактично виважених кроків з метою досягнення позитивних результатів та ефективності у майбутньому розвитку професії нотаріуса. Однак, попереду багато роботи: цікавої та корисної. Долучайтесь!

З текстом Меморандуму можна ознайомитись за посиланням.

 

[pdfviewer]http://npu.ua/wp-content/uploads/2018/02/Memorandum_Full.pdf[/pdfviewer]

Переглядів:
стрічка новин