Новини палати

До уваги осіб, які склали кваліфікаційний іспит та отримують свідоцтво про право на зайняття нотаріальною діяльністю!

Відвідати безкоштовні майстер-класи «Енциклопедія нотаріуса від А до Я», які організовуються Нотаріальною палатою України у жовтні-листопаді 2018 року, зможуть виключно члени НПУ.

Обов’язковість членства усіх нотаріусів в НПУ встановлено законом. Відповідно до Статуту Нотаріальної палати України, особи, які отримали свідоцтво про право на зайняття нотаріальною діяльністю, набувають членство в НПУ з моменту реєстрації приватної нотаріальної діяльності або з моменту призначення на посаду державного нотаріуса.

Окрім того, членами НПУ можуть бути особи, які мають свідоцтво про право на зайняття нотаріальною діяльністю, але не здійснюють нотаріальну діяльність. Така особа набуває членство в НПУ на підставі рішення Ради НПУ – за заявою, поданою особою до Ради НПУ.

Доводимо до вашого відома, що найближче засідання Ради НПУ відбудеться 27 вересня 2018 року.

Враховуючи вищевикладене, якщо ви бажаєте взяти участь у серії безкоштовних майстер-класів «Енциклопедія нотаріуса від А до Я», але ще не зареєстрували нотаріальну діяльність, ви маєте можливість особисто подати вказану заяву до НПУ.

Для уточнення строку подачі та інших деталей – звертайтеся до НПУ за телефоном (044) 230-72-75 у робочий час з 8:00 до 16:45, e-mail: office@npu.ua.

Переглядів:
стрічка новин